Gigi Becali a declarat ca a discutat cu Cosmin Olaroiu si a inteles ca nu-l poate convinge pe tehnician sa ramana si sezonul viitor in Ghencea.

"Am vorbit cu Olaroiu de dimineata. Mi-a zis ca n-are rost sa mai discutam pentru ca, ii pare rau, dar nu mai are cum sa ramana. Deja a facut programul la echipa aia, a aranjat totul. Mi-a zis sa-mi iau gandul ca n-are rost sa-mi fac sperante", a spus Becali.

El a mentionat ca nu va discuta despre posibili antrenori ai Stelei pentru sezonul viitor, ci il va anunta pe viitorul tehnician doar cand va ajunge la o intelegere cu acesta.", citeaza MEDIAFAX.

"Avem timp sa numim un antrenor. Nu o sa mai fie ce a fost pana acum. Fiecare poate sa comenteze ce vrea, dar eu va spun ca nu se va sti antrenorul Stelei decat atunci cand el va veni la palat si va strange mana cu mine. Nici eu nu-l stiu pana atunci. Eu transmit suporterilor Stelei ca tot ce va fi despre antrenori va fi speculatie si minciuna, asta pana cand noul antrenor va strange mana cu mine. Echipa se poate reuni in orice conditii. Pana pe 15 iunie cred ca vom avea antrenor oricum. E destul timp pana atunci", a mai spus Becali.

Finantatorul stelist a precizat ca Olaroiu s-a aratat nemultumit de cum a fost pregatita echipa Steaua pana sa vina el, acuzandu-l indirect pe fostul antrenor Sorin Cartu pentru evolutiile jucatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.