Liderul galeriei steliste Gheorghe Mustata a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la trei ani de detentie in dosarul in care a fost judecat alaturi de 41 de persoane pentru initiere sau constituire a unui grup infractional, violenta si santaj, aproape jumatate dintre inculpati fiind achitati.

Gheorghe Mustata a fost achitat de instanta pentru savarsirea infractiunii de constituirea unui grup infractional organizat si pentru complicitate la tentativa la omor calificat din 6 ianuarie 2004 asupra lui Zamfir Giuseppe Stelian, informeaza MEDIAFAX.

In ceea ce-l priveste pe un alt inculpat din dosar, Ion Aghel, zis si "Coco Anghel", acesta a fost condamnat la un an de inchisoare, pentru lovire sau alte violente si complicitate la santaj, pedepasa care nu va mai fi insa executata, deoarece durata arestului preventiv in cazul acestuia a fost deja de un si o luna.

Intr-o situatie similara sunt si Robert Florin Nica, condamnat la 11 luni de inchisoare pentru santaj si complicitate la aceasta fapta, dar care a stat un an in arest preventiv, precum si Alexandru Dinu care a primit o pedeapsa de un an de inchisoare, care a stat in arest preventiv un an si o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.