Echipa Ferrari a anuntat, cu cinci zile inaintea Marelui Premiu al Principatului Monaco, ca va restructura conducerea tehnica.

"Incepand de marti, Aldo Costa va renunta la functia de director tehnic pentru a-si asuma alte responsabilitati in interiorul echipei.", citeaza MEDIAFAX.

"Incepand din acest moment, activitatile tehnice vor fi repartizate in trei departamente: de sasiuri se va ocupa Pat Fry, de productie va raspunde Corrado Lanzone, iar Luca Marmorini se va ocupa in continuare de motoare si de partea electrica. Cei trei vor fi subordonati directorului echipei, Stefano Domenicali", se arata intr-un comunicat al echipei Ferrari.

Dupa un final de sezon 2010 catastrofal, cand Fernando Alonso a pierdut titlul in ultima cursa din cauza unei erori de strategie, Ferrari a abordat noul sezon cu ambitie. Insa monopostul F150 Italia (2011) nu se ridica inca la nivelul celor de la McLaren, fiind depasit cu mult si de Red Bull, care domina inceputul de sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.