Vesti bune din Olanda. Starea lui Mihai Nesu este mai buna, fostul stelist fiind scos de la terapie intensiva.

Medicii olandezi l-au transferat pe fundasul echipei FC Utrecht Mihai Nesu de la sectia de terapie intensiva a spitalului in care se afla internat intr-o rezerva obisnuita, jucatorul roman putand acum sa respire fara ajutorul aparatelor, informeaza site-ul oficial al clubului batav, potrivit MEDIAFAX.

Doctorul clubului FC Utrecht, Frank Hellemondt, a precizat insa ca Mihai Nesu tot nu-si poate misca mainile si picioarele. "Nu mai era necesar sa-l tinem la terapie intensiva. Starea lui Mihai este stabila. Inca nu-si poate misca mainile sau picioare, dar acum poate respira singur si se poate alimenta fara ajutorul aparatelor", a spus Hellemondt.

Fundasul roman s-a accidentat, in data de 10 mai, la coloana in urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenta la spital, unde i s-a descoperit o vertebra cervicala fracturata. Mihai Nesu a fost supus unei interventii chirurgicale de cinci ore, in care i-a fost refacuta vertebra fracturata din zona cervicala.

Medicii au afirmat ca operatia lui Nesu s-a incheiat cu succes, dar nu au putut preciza cum va evolua starea de sanatate a jucatorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.