Sport 23 Mai 2011 17:27
O tanara de 18 ani a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului dupa ce suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren.

Inca de la inceputul partidei, suporterii echipei Rapid au aprins torte, "majoritatea cu o mare putere calorica", aruncand unele dintre acestea spre teren, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Niculae.

Una dintre torte a lovit o tanara de 18 ani din galerie, care a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, mai ales in zona fetei si a gatului. Fata a fost transportata la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

La finalul partidei, analizand imaginile surprinse din galerie, jandarmii au identificat sase persoane care au fost duse la sectia de politie competenta, pentru ca au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren. Acestora li s-au intocmit acte de constatare si au primit interdictie de a se afla pe o arena sportiva pe perioade de la unu la trei ani. Cei sase suporteri risca, de asemenea, inchisoare de la trei luni la doi ani.

Totodata, doua persoane au fost sanctionate cu amenzi de 150, respectiv 250 de lei pentru ca s-au catarat pe gardul ce separa tribuna de suprafata de joc, incercand sa ajunga pe teren. Acestea au primit, de asemenea, interdictie de a intra pe un stadion timp de sase luni.

Jandarmii continua cercetarile pentru a afla cine sunt vinovatii pentru incidentul in care tanara de 18 ani a fost lovita de o torta aprinsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.