Sport 23 Mai 2011 17:20
Pugilistul roman Adrian Diaconu a fost invins la puncte de americanul Chad Dawson intr-un meci contand pentru categoria semigrea.

Dawson a fost considerat castigator de toti cei trei arbitri-judecatori cu 117-111, 118-110 si 116-112, potrivit MEDIAFAX.

Conform presei canadiene, Diaconu, in varsta de 32 de ani, a castigat trei reprize in fata lui Dawson, in varsta de 28 de ani, a patra, a noua, a zecea si a 12-a. In repriza a noua, Diaconu a reusit cateva lovituri care l-au "destabilizat" pe Dawson.

Diaconu are acum in palmares 30 de meciuri, in care a inregistrat 27 de victorii (15 prin KO) si a inregistrat trei esecuri.

Adrian Diaconu a devenit campion mondial WBC la categoria semigrea in 22 iulie 2008, dupa ce detinatorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat in repetate rinduri sa boxeze cu romanul.

Diaconu trebuia sa-si apere pentru prima oara centura in fata challengerului Silvio Branco la 15 noiembrie, intr-o gala programata la Bucuresti, dar care a fost amanata din cauza unei accidentari la mana dreapta a pugilistului roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.