Sport 23 Mai 2011 17:12
Pugilistul Lucian Bute a declarat ca s-a obisnuit cu afirmatiile boxerului Carl Froch si a precizat ca intr-o zi ii va "inchide gura" britanicului.

"Sunt obisnuit cu aceste afirmatii. Ward, Abraham si Kesler au vorbit de bine despre mine, Froch este singurul care face astfel de comentarii. Nu e nicio problema, ii voi inchide gura mare intr-o zi", a spus Bute, potrivit ruefrontenac.com, noteaza MEDIAFAX.

Carl Froch, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, a declarat, in data de 7 mai, ca Lucian Bute este supraestimat si ca la un eventual meci cu el romanul nu ar rezista 12 runde si ar primi lovituri dese si mai dure ca niciodata.

"Va fi vai de Bute daca va nimeri in calea mea apoi. Va jur ca acest baiat nu va rezista 12 runde impotriva mea. In seara in care Bute ma va intalni, va primi lovituri mai dese si mai dure ca niciodata. Bute este un pugilist supraestimat. El nu a batut pe nimeni pana acum


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.