Atletul kenyan Samuel Wanjiru, decedat, luni, dupa ce a cazut de la balconul casei sale, nu va putea fi inmormantat in urmatoarele doua saptamani.

Magistratul Anyara Emukule, de la Inalta Curte din Nakuru, a acceptat cererea mamei sportivului, Hannah Wanjiru,care are indoieli cu privire la modul in care a decedat fiul ei, urmatoarea audiere fiind fixata pentru data de 2 iunie.

Mama fostului maratonist a sustinut ca nora sa a fixat, fara sa o consulte, ca funeraliile sa aiba loc marti, 24 mai. Ea a apreciat ca fiul ei ar fi putut fi asasinat si a solicitat o ancheta in acest caz, potrivit MEDIAFAX.

Kenyanul Samuel Wanjiru, campion olimpic en-titre la maraton, a decedat in noaptea de duminica spre luni, el cazand de la etajul doi al casei sale din Nyahururu (estul Kenyei), dupa o cearta conjugala.

"El a cazut de la balconul casei sale dupa o cearta cu sotia sa, Trizah Njeri. A fost gasit zacand pe veranda. A suferit o fractura craniana. Wanjiru a decedat la scurt timp dupa ce a ajuns la spital. Nu putem spune in acest moment daca este vorba despre o sinucidere sau daca a cazut accidental ", a declarat responsabilul politiei regionale, Jasper Ombati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.