Scandalul dintre Mititelu si Dumitru Dragomir nu are sfarsit. Sanctionat de mai toate comisiile Ligii, Mititelu este la pas sa devina persona non grata.

Pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal se scrie:

( LPF, n.r. )Constata savarsirea de catre domnul Mititelu Adrian, in stare de recidiva, a abaterii prevazute de art.52.5 din RD. Constata, de asemenea, ca sunt indeplinite conditiile pentru declararea domnului Mititelu Adrian persona non grata si sesizeaza Comitetul Executiv al FRF, conf. adresei nr.5/21.04.2011 pentru aplicarea sanctiunii regulamentare"

Conform Regulamentului Disciplinar al FRF, cel declarat persona non grata nu mai poate participa la nici o activitate legata de fotbal, nici macar ca voluntar. Nu are dreptul de a ocupa vreo functie, nu poate reprezenta niciunde clubul, nu are acces la vestiare, tunel sau pe terenul de joc chiar daca meciul este amical sau nu., noteaza realitatea.net .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.