Formatia FC Porto, cu fundasul roman Cristian Sapunaru integralist, a castigat Liga Europa, dupa ce a invins, cu 1-0, pe Sporting Braga.

Unicul gol al meciului a fost reusit in minutul 44 de Falcao, care a marcat cu o lovitura de cap din centrul careului, la o centrare a lui Guarin.

Villas-Boas: Meciul nu a reflectat calitatea celor doua echipe si a fotbalului portughez

"Faptul ca am castigat este foarte important pentru FC Porto. Am aratat ca aceasta echipa are mult talent, am aratat tehnica si munca stafului nostru. Suntem neinvinsi in cupa si campionat si sper ca echipa va ramane asa si duminica, in finala Cupei Portugaliei. A fost o finala tactica, dar nu este o surpriza la acest nivel. Spectacolul din teren nu a reflectat calitatea celor doua echipe si a fotbalului portughez. Este pacat ca echipele nu si-au aratat adevarata valoare", a declarat Villas-Boas, citat de MEDIAFAX.

Paciencia este mandru de jucatorii sai si crede ca Sapunaru trebuia eliminat

"Sunt trist ca nu am putut castiga, dar diferenta a fost in detalii. Acest meci a avut trei sau patru momente-cheie, cu golul lui Falcao sau actiunea lui Mossoro care ar fi putut schimba totul. Porto a fost previzibila in prima repriza, iar Braga nu a fost capabila sa-si concretizeze ocaziile. E pacat ca arbitrul nu i-a aratat al doilea galben lui Sapunaru in minutul 75.", citeaza MEDIAFAX.

Sapunaru a purtat drapelul Romaniei la Dublin

Sapunaru si-a pus pe umeri steagul Romaniei imediat dupa incheierea meciului de pe Dublin Arena, la fel ca toti ceilalti coechipieri ai lui, care au purtat drapelele tarilor lor de provenienta, informeaza MEDIAFAX.

La fel s-a intamplat si in 2010, cand fundasul Cristian Chivu s-a infasurat cu drapelul Romaniei dupa ce a castigat cu echipa Internationale Milano trofeul Ligii Campionilor.

Citeste si:
Rezultate din ultima etapa a grupelor Ligii Europa
Rezultate din ultima etapa a...

Cristian Sapunaru a castigat Liga Europa cu FC Porto, la doi ani dupa ce aceasta competitie, care se numea Cupa UEFA, a fost castigata de alti doi romani, Mircea Lucescu si Razvan Rat, cu Sahtior Donetk, si la un an dupa ce Cristian Chivu a obtinut Liga Campionilor cu Inter Milano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.