De o saptamana, fundasul Mihai Nesu zace inert pe un pat de spital din Utrecht, dupa un accident grav suferit la antrenament cand si-a fracturat o vertebra cervicala. Iar chinul va continua inca cel putin sase saptamani.

Operat in urma cu o saptamana dupa ce a suferit o fractura la o vertebra cervicala, Nesu inca nu-si simte corpul de la barbie in jos, informeaza realitatea.net .

Sansele sale de recuperare depind de vertebra afectata, detaliu care nu a fost facut public de medicii olandezi. Un specialist in recuperare de la o clinica din Amsterdam spunea ca daca nu se inregistreaza nicio ameliorare in primele 48 de ore de la operatie, previziunile sunt sumbre.

In schimb, medicul lui FC Utrecht, Frank von Hellemondt, spune, potrivit ProSport, ca nici nu se asteapta vreo schimbare in starea fundasului roman in urmatoarele sase saptamani, timp necesar pentru ca vertebra operata sa se sudeze complet, iar organismul sa-si revina din soc.

Abia atunci medicii vor putea estima daca Nesu va mai putea merge vreodata si daca va mai putea juca fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.