Gigi Becali negociaza in secret vanzarea Stelei! Europarlamentarul s-ar fi intalnit cu un grup de investitori arabi, de origine irakiana.

Surse din cadrul clubului din Ghencea au dezvaluit ca Gigi ar putea vinde si maine echipa, daca se intelege cu un grup de investitori irakieni, cu care trateaza intens inca din luna aprilie. Informatia a fost confirmata de mai multi apropiati ai sefului din Ghencea, iar datele oferite de acestia sunt exacte, informeaza libertatea.ro .

Negocierile ar fi purtate de un anume Rahim Karim Rasti, care are 53 de ani si a fost consul la ambasada irakiana de la Bucuresti, intre 2006 si 2011. I-au placut mult Romania si Steaua. De fapt, el e casatorit cu o romanca si are o fata de 18 ani, care tine cu rosalbastrii! Pentru Steaua ar trata din luna aprilie”, ne-au dezvaluit sursele noastre.

Un oficial al clubului ne-a divulgat si ce sume sunt puse pe masa: “Gigi ar fi cerut 65.000.000, ei ofera cam 30.000.000 de euro. Poate vor ridica stacheta la 40.000.000”. Se pare ca intalnirea decisiva dintre cele doua parti va avea loc la sfarsitul acestei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.