Jucatorii si fanii formatiei FC Utrecht si-au manifestat solidaritatea fata de jucatorul Mihai Nesu la meciul cu AZ Alkmaar.

Orasul olandez Utrecht a polarizat ieri, din punct de vedere emotional, atentia lumii fotbalului. Echipa locala a jucat in ultima etapa de campionat contra gruparii AZ Alkmaar, dar meciul propriu-zis a trecut in plan secund, informeaza evz.ro

Inainte de startul partidei, pe teren a fost intins un steag-gigant al Romaniei. Acesta a fost confectionat la Sibiu, avand dimensiunile 30 metri lungime si 20 de metri latime.

Pe steag a fost desenat chipul "Bichonului", alaturi de mesajul: "Nu te da batut! Intotdeauna Nesu!".

Numele internationalului roman a fost scandat de toti cei prezenti, care au aplaudat in picioare, iar jucatorii formatiei din Utrecht au imbracat tricouri albe, pe care erau imprimate poza jucatorului si steagul Romaniei.

In ultimele doua zile, starea de sanatate a lui Mihaita Nesu s-a imbunatatit usor. Romanul este constient: vorbeste cu cei din jur, dar nu isi simte corpul de la gat in jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.