Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost decorat de presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, cu Ordinul de Merit clasa I, conform unui decret prezidential semnat in data de 12 mai, informeaza Ukrainian News Agency.

Ianukovici a acordat Ordinul de Merit clasa a II-a lui Ivan Haivoronski - vicepresedintele federatiei ucrainene din regiunea Donetk, Serhii Palkin - director general la Sahtior Donetk si Dmitri Sutkov - antrenor cu portarii.

Au primit Ordinul de Merit clasa a III-a 12 veterani si angajati ai clubului Sahtior si Medalia pentru Munca si Curaj directorul general al stadionului Donbass Arena si sase angajati ai gruparii de fotbal din Donetk, transmite MEDIAFAX.

Viktor Ianukovici a acordat aceste decoratii pentru contributia la dezvoltarea fotbalului ucrainean, promovarea imaginii Ucrainei in sportul international, activitatea pe termen lung cu rezultate pe masura si cu ocazia implinirii a 75 de ani de la infiintarea clubului Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu a mai fost decorat in Ucraina, in 2009, cu Ordinul de Merit clasa a II-a, pentru castigarea Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.