Vesti deloc optimiste despre starea lui Mihaita Nesu. Fotbalistul nu si-a revenit inca, ceea ce este un semnal de alarma pentru posibilitatile de recuperare.

Riscul ca fundasul roman Mihai Nesu, care a suferit o fractura de coloana in zona cervicala, sa ramana paralizat este destul de mare, informeaza realitatea.net .

Potrivit presei olandeze, care citeaza o serie de specialisti, faptul ca in primele 48 de ore de la operatie nu a aparut niciun semn de ameliorare nu este deloc incurajator.

Una dintre infirmierele de la UMC, spitalul la care a fost operat Mihai, a fost de acord sa ofere pentru Gazeta Sporturilor citeva detalii despre cazul Nesu.

"Eu sint obisnuita cu astfel de imagini, cu pacienti dupa asemenea operatii complicate, dar pentru altii ar fi ceva horror.

Lui Mihai i se vad doar ochii, are masca de oxigen pe fata si este legat de aparate cu zeci de fire. Are trunchiul corpului fixat total, iar capul e si el fixat intr-un cadru urias!", a povestit infirmiera.

Directorul tehnic al lui Utrecht, Foeke Booy, a afirmat ca "daca se prelungeste actuala stare, e din ce in ce mai rau! Mihai nu poate fi coerent deoarece se afla sub influenta unor sedative deosebit de puternice si e posibil sa nu-si dea seama de situatia in care se afla".

Mihai Nesu a fost supus, marti, unei interventii chirurgicale de cinci ore, in care i-a fost refacuta o vertebra fracturata din zona cervicala. Medicii au afirmat ca operatia lui Nesu s-a incheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdata cum va evolua starea de sanatate a jucatorului, noteaza MEDIAFAX.

Mihai Nesu s-a accidentat la coloana in urma unei ciocniri cu coechipierul sau Alje Schut, fiind transportat de urgenta la spital, unde i s-a descoperit o vertebra cervicala fracturata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.