Arsene Wenger, unul dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul european, el aflandu-se de 15 ani pe banca lui Arsenal, se afla in centrul unui mare scandal

Un fost jucator de la Arsenal Londra, Paul Merson, a lansat o acuzatie extrem de grava la adresa managerului "tunarilor", Arsene Wenger, informeaza realitatea.net.

La 15 ani distanta de perioada in care a jucat sub comanda lui Wenger, Merson face dezvaluiri socante si care l-ar putea incrimina pe managerul "tunarilor", intr-un interviu acordat revistei franceze "So Foot".

"Uneori, in ajunul meciurilor importante, trebuia sa mergem la hotelul Holiday Inn, din Islington. Acolo ni se injecta in umar un lichid galben. Nu m-am intrebat niciodata despre ce ar putea fi vorba pentru ca aveam incredere totala in Arsene si as fi inghitit orice ne dadea", a spus Merson, adaugand ca inaintea fiecarui antrenament, jucatorilor li se administra creatina, pe care o consumau in sucul de portocale.

"La un meci cu Blackburn, Wenger mi-a dat o tableta neagra. Era cafeina pura, echivalentul a zece cesti de cafea", a adaugat Merson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.