Medicul lui FC Utrecht a declarat ca "situatia e inca foarte grava" in cazul fundasului Mihai Nesu, operat dupa ce si-a fracturat o vertebra cervicala.

Interventia chirurgicala la care Nesu a fost supus nu "a evidentiat existenta unei paraplegii complete sau incomplete", informeaza De Telegraaf, citat de MEDIAFAX.

Cotidianul De Telegraaf mentioneaza ca nu este clar cum va decurge recuperarea lui Nesu, dar ca "revenirea sa intr-un sport de contact ca fotbalul este exclusa".

"Situatia e inca foarte grava si este imposibil de estimat care vor fi consecintele. Operatia nu a evidentiat existenta unei paraplegii complete sau incomplete. Pentru a putea vedea exact, era nevoie sa expui maduva, iar acest lucru ar fi marit riscul infectiei, iar chirurgii nu au dorit sa riste", a spus Simon Goedegebuure, citat de cotidianul De Telegraaf.

Potrivit sursei citate, directorul tehnic al FC Utrecht, Foeke Booy, care a declarat, miercuri, ca starea fundasului roman Mihai Nesu este stabila, acesta fiind constient si putand vorbi, a mai spus si ca spera ca romanul sa inceapa mai tarziu "sa-si simta corpul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.