Ofiterul de presa al echipei la care joaca fotbalistul roman a declarat ca problema este nu cand va reveni Nesu pe gazon, ci daca va mai putea reveni vreodata.

Cariera de fotbalist a lui Mihaita Nesu s-ar putea incheia prematur, la doar 28 de ani.

Potrivit Gazetei Sporturilor, care s-a deplasat in Olanda pentru a discuta cu oficialii clubului olandez situatia romanului, planeaza incertitudinea asupra viitorului lui Nesu, ca fotbalist.

"Problema e daca va mai juca fotbal vreodata, nu cand va reveni pe gazon", este declaratia soc pe care a facut-o ofiterul de presa al lui Utrecht.

Din momentul in care a fost luat cu salvarea de la teren, Mihai nu a mai vorbit! Imediat dupa ce s-a prabusit sub adversarul sau de la miuta, Schut, Nesu a strigat, in engleza, ca nu-si mai simte picioarele. Apoi a spus ca nu-si mai simte nici miinile. Iar la citeva secunde, cu glas stins, ca nu poate respira"., a continuat oficialul.

Site-ul oficial al lui FC Utrecht mentioneaza ca accidentarea lui Nesu a venit ca urmare a caderii acestuia dupa ciocnirea cu coechipierul sau, Alje Schut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.