Noul cuplu de referinta al lumii mondeme bucurestene, Cristian Borcea-Alina Vidican a ajuns ieri la Bucuresti, starnind valva printre jurnalisti si calatori.

Mai bine de 25 de reporteri si fotoreporteri, precum si 14 camere de televiziune asteptau de doua ore sosirea in tara a cuplului Cristian Borcea - Alina Vidican, relataza MEDIAFAX.

Poate doar vizita cantaretei columbiene Shakira, originalul pe care incearca sa-l copieze Borcea la golurile marcate de Dinamo, sa fi suscitat un interes mai mare din partea media.

"Oficial va fi doamna Borcea?", vine prima intrebare a jurnalistilor, urmata de un raspuns firesc: "Inca nu am terminat cu divortul, dupa... Sigur va fi doamna Borcea".

Presedintele dinamovist e tot numai un zambet, care se largeste si mai mult odata cu primele intrebari adresate viitoarei consoarte, aruncate din toate partile:

"Alina, dupa cat timp in Romania? Ce vei face acum? Spune-ne ceva despre cerere..." "Dupa cum am declarat, a fost pe plaja, a fost frumos, a fost romantic", sunt primele cuvinte pe taram romanesc ale Alinei Vidican, in calitate de viitoare doamna Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.