Numarul patrulelor de Politie amplasate in vecinatatea casei patronului Craiovei a fost sporit dupa infrangerea de aseara a oltenilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Dolj, agent Amelia Caprarin, a declarat ca in urma incidentelor petrecute in centrul Craiovei luni seara, cand aproximativ o suta de suporteri ai Universitatii Craiova au aruncat cu torte spre cladirea clubului patronat de Adrian Mititelu, numarul patrularilor echipajelor in zona locuintei finantatorului echipei de totbal a fost marit, informeaza MEDIAFAX.

"Locuinta se afla pe un traseu pe care trece constant un echipaj al politiei. De aseara (luni - n. r.), numarul patrularilor a crescut in acea zona”, a declarat agent Amelia Caprarin.

Aproximativ o suta de suporteri ai formatiei Universitatea Craiova au incercat, luni seara, sa arunce cu torte in sediul clubului condus de Adrian Mititelu, insa au fost dispersati de catre fortele de ordine. Deoarece nu au reusit sa arunce in balconul sediului, fanii au aruncat torte spre alte cladiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.