Atacantul Florin Costea a plecat din nou din cantonamentul Craiovei, iar Mititelu acuza ca e mana lui Becali. Impresarul este, insa, de alta parere.

Atacantul Florin Costea a parasit din nou cantonamentul echipei din Banie, iar finantatorul Adrian Mititelu spune ca a fost instigat de Giovani Becali, care ar fi incercat sa-l convinga si pe Mihai Costea sa plece de la echipa, noteaza realitatea.net .

Fostul impresar a declarat: " Acum o saptamana, am depus acte ca el sa devina jucator liber, pentru ca nu a mai fost platit de trei luni. Mititelu m-a rugt sa retrag actele spunand ca il va plati pana la meicul cu Dinamo. Nu s-a intamplat asa si am depus din nou actele. Costea a fost batjocorit. Toata echipa a fost batjocorita de acest neavenit. A "filtrat" cateva dosare cu terenuri si el chiar credea ca va tine Craiova ani si ani de zile", a spus Becali, la GSP TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.