Boxerul britanic Carl Froch, campion mondial la supermijlocie, versiunea WBC a declarat ca Bute este supraestimat si ca nu va rezista 12 runde impotriva sa.

Froch va boxa in data de 4 iunie cu jamaicanul Glencoffe Johnson, in semifinalele turneului "Super Six". In cealalta semifinala se vor intalni, la 14 mai, americanul Andre Ward si armeanul Arthur Abraham, informeaza ruefrontenac.com.

"Am convingerea ca voi castiga acest turneu si va fi vai de Bute daca va nimeri in calea mea apoi. Va jur ca acest baiat nu va rezista 12 runde impotriva mea. Ma cunoasteti, nimeni un este capabil sa-mi faca rau si dau intre 70 si 100 de lovituri dure pe runda timp de 12 reprize consecutive, fara sa imi scada energia. In seara in care Bute ma va intalni, va primi lovituri mai dese si mai dure ca niciodata", a spus Froch, citat de MEDIAFAX.

Carl Froch a mentionat ca nu intelege de ce Lucian Bute este considerat cel mai bun pugilist al categoriei supermijlocii de catre site-ul Fightnews.

"Am vazut clasamentul si nu are nicio logica. Bute este un pugilist supraestimat. El nu a batut pe nimeni pana acum. Cum pot redactorii de la Fightnews sa il considere pe Bute regele categoriei supermijlocii in conditiile in care el nu a infruntat nicio figura marcanta a categoriei? Eu am boxat cu Mikkel Kessler, Arthur Abraham, Andre Dirrell si Jean Pascal. Identificati-mi un singur adversar al lui Bute clasat intre primele cinci, sase sau sapte capete de afis ale categoriei. Nu veti gasi niciunul", a adaugat britanicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.