Jucatorii dinamovisti Valerica Gaman si Stefan Barboianu s-au prezentat in aceasta dimineata la sediul DNA Craiova, in urma plangerii initiate de Mititelu.

Gaman a refuzat sa faca declaratii jurnalistilor prezenti, in timp ce Barboianu a spus ca s-a prezentat la DNA pentru a-si face datoria, intrucat a fost chemat, informeaza MEDIAFAX.

Valerica Gaman si Stefan Barboianu sunt audiati in acelasi caz in care s-a prezentat la DNA, in 28 aprilie, si fostul manager al Universitatii, Victor Piturca, in urma unei plangeri depuse de Mititelu.

"Este vorba despre o plangere in care au fost sesizate aspecte mediatizate de-a lungul timpului privind contractele cu jucatorii, echipa de fotbal. Nu pot da mai multe amanunte, insa pot sa spun ca a fost audiat pentru aceasta plangere depusa de Adrian Mititelu", declara pentru corespondentul MEDIAFAX procurorul sef al Serviciul Teritorial Craiova al DNA, Cristina Scarlat.

Mititelu se afla in conflict cu Piturca, pe care l-a demis de la echipa, la inceputul acestui an, in urma unor neintelegeri financiare.

Patronul Universitatii i-a oferit, anul trecut, lui Piturca trei dezlegari in alb, drept garantii ca va asigura banii necesari la echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.