Clubul Steaua a anuntat, sambata, la 25 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, ca a pus in vanzare 86 de tricouri-replica fata de cele folosite in finala de la Sevilla, acestea urmand sa poarte semnatura portarului de atunci al "ros-albastrilor", Helmuth Duckadam.

Cele 86 de tricouri albe au pe spate cifra 86, in interiorul careia se afla numele fotbalistilor care au facut parte din lotul Stelei in acel sezon. Fiecare din cele 86 de tricouri este numerotat. Tricourile au fost puse in vanzare pentru suma de 249 de lei, transmite MEDIAFAX.

Tot cu ocazia implinirii a 25 de ani de la castigarea CCE, FC Steaua a pus in vanzare un pachet promotional ce contine doua cutii de bere cu alcool, doua cutii de bere fara alcool, doua sticle de cola, toate Steaua, si un dvd cu finala de la Sevilla sau cu "Drumul spre Sevilla", volumul 1 si 2, la pretul de 20 de lei.

De asemenea, revista clubului Steaua din aceasta luna are o editie aniversara, oferind suporterilor un poster cu echipa din 1986 si un dvd cu finala de la Sevilla. Acelasi poster il vor primi si alti fani stelisti la achizitionarea oricarui produs din magazinul clubului.

Presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, s-a aratat dezamagit ca sarbatorirea a 25 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni nu a avut o amploare mai mare si in randul conducatorilor Romaniei.

"Ma bucur ca marketingul Stelei ramane in varful fotbalului romanesc. Este un tricou foarte frumos. Cand colegii mei vor vedea sunt sigur ca voi primi foarte multe telefoane. Fanii din Arad si nu numai cred ca isi vor dori un asemenea tricou. M-a bucurat initiativa ministrului Apararii, de a ne ridica in grad si de a ne oferi emblema «Onoarea Armatei Romane». Ma asteptam ca si cei care conduc Romania sa se gandeasca la acest eveniment, pentru ca e unic si probabil nu se va repeta", a spus Duckadam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.