Zece fotbalisti de la Dinamo vor fi chemati in audieri de catre politie, in urma scandalului tortelor introduse pe stadion in marele derby.

Zece fotbalisti dinamovisti vor fi audiati de politisti, in zilele urmatoare.

Ei sunt suspectati ca au introdus petarde si torte pe stadionul Ghencea, inaintea meciului jucat luni seara, cu Steaua, informeaza realitatea.net.

Intr-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei, remis astazi, se arata:

"In urma analizarii imaginilor primite de la DIGI TV si GSP TV, 10 jucatori ai echipei FC Dinamo Bucuresti au fost identificati aruncand cu materiale promotionale in peluza, in zona destinata suporterilor oaspeti.

De asemenea, Jandarmeria Capitalei a sanctionat Clubul Steaua Bucuresti cu suma de 50.000 de lei, iar firma de paza Shelter Security cu 500 de lei, pentru incidentele petrecute luni seara, la derbiul Steaua - Dinamo, informeaza MEDIAFAX.

"Pentru nerespectarea obligatiilor prevazute in Legea 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, Jandarmeria Capitalei a sanctionat societatea Shelter Security SRL (cu care clubul Steaua are contract pentru servicii de asigurare a ordinii si sigurantei in incinta arenei sportive pe durata desfasurarii competitiilor) cu 500 de lei, iar clubul FC Steaua Bucuresti, in calitate de organizator al evenimentului sportiv din data de 25 aprilie cu suma de 50.000 de lei", se arata intr-un comunicat de presa de joi al Jandarmeriei Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.