Fostul selectioner Victor Piturca a fost audiat, astazi, de procurorii anticoruptie, la asediul DNA Craiova.

Este vorba de o plangere depusa impotriva lui Victor Piturca de catre patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

"Este vorba despre o plangere in care au fost sesizate aspecte mediatizate de-a lungul timpului privind contractele cu jucatorii, echipa de fotbal. Nu pot da mai multe amanunte, insa pot sa spun ca a fost audiat pentru aceasta plangere depusa de Adrian Mititelu", a declarat pentru MEDIAFAX Cristina Scarlat.

Antrenorul Victor Piturca a declarat, intr-o emisiune televizata din 14 martie, ca detine dosare intocmite de institutii ale statului, care il incimineaza "clar" pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, dar a precizat ca nu vrea sa faca uz de ele.

"La mine pe masa sunt niste dosare, care il incrimineaza foarte clar, sunt dosare semnate de institutii ale statului, depuse, si care mi-au fost intr-un fel trimise ca sa fac eu plangere. Dar pe mine nu m-a interesat acest lucru, nu ma intereseaza toate
mizeriile facute de el.

Datoriile lui se ridica la circa 15-20 de milioane de euro. Daca el are impresia ca eu am facut ceva in afara legii, nu am nicio treaba, sa anunte organismele statului. Eu nu am facut nimic ilegal", a declarat Victor Piturca, in seara de 14 martie, la postul 3TV din Craiova.

El a precizat ca nu se teme de amenintarile lui Mititelu, care a spus despre fostul selectioner ca ar fi trebuit arestat deja.

Mititelu a declarat, in 14 martie, la Sport.ro, ca Victor Piturca este "un infractor in libertate", tinand cont de inselaciunile pe care le-a facut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.