Selectionerul a recunoscut ca rezultatele inregistrate de echipa sunt slabe, dar crede ca sanse de calificare mai exista.

Razvan Lucescu a avut prima iesire publica dupa ce a fost "mitraliat” de presedintele Mircea Sandu in sedinta Comitetului Executiv al FRF, noteaza evz.ro .

Desi seful FRF i-a cerut sa plece, tehnicianul tricolorilor refuza sa ia in calcul acest aspect, urmand a fi dat oricum afara dupa jocul cu Bosnia, de la inceputul lunii iunie, daca Romania nu va invinge.

"Nu-mi dau demisia, pentru ca as fi un las daca as face-o. Obiectivul meu e sa calific nationala la Campionatul European din 2012 si, atata timp cat avem sanse, eu sunt obligat sa continui la nationala. Nu mi s-a impus sa castig toate meciurile.

Daca Mircea Sandu considera ca trebuie sa fiu dat afara, eu n-am nimic sa-i reprosez. Ne strangem mana si ramanem prieteni", a spus Razvan Lucescu la GSP TV.

"Era bine sa ma retrag in fata numeroaselor critici. Oricum, ce aveam de spus nu ar fi influentat cu nimic.” a recunoscut Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.