Entuziasmat de rezultatul pozitiv obtinut in Ghencea, Ioan Andone isi doreste sa faca la Dinamo o echipa tanara, formata din jucatori romani.

Antrenorul dinamovist doreste ca in perioada urmatoare cuvintele intineririe, reconstructie si performanta sa fie cuvinte de lege in Stefan cel Mare.

Potrivit evz.ro, Ioan Andone vrea ca Dinamo sa fie, in viitor o echipa formata din tineri jucatori romani, pe care sa ii promoveze de la echipa a doua.

Antrenorul a refuza sa comenteze incidentul tortelor ipotetic introduse de catre jucatorii sai, limitandu-se la a vorbi despre fotbal:

"A fost un meci strans. Steaua ne-a pus probleme in flancul stang, cu Surdu si Latovlevici, dar am remediat totul la pauza. Repriza a doua am controlat-o noi. "

Dinamo a invins-o pe Steaua, rivala istorica, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Torje in minutul 62, printr-o executie surprinzatoare cu capul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.