Rihanna va canta, pe 14 mai, la Donetsk, intr-o gala speciala ce va celebra 75 de ani de existenta a clubului Sahtior.

Ceremonia va avea loc pe stadionul Donbass Arena din Donetk, ce are o capacitate de 51.000 de locuri, si face parte dintr-o serie de manifestari organizate de clubul din acest oras din Ucraina, care se vor intinde pe parcursul intregului an, potrivit MEDIAFAX.

Rihanna va sustine un recital care va include multe dintre hiturile cantaretei. La eveniment vor fi prezenti, pe langa suporterii clubului Sahtior Donetk, politicieni, vedete din showbiz si alti demnitari.

Organizatorii show-ului vor utiliza unele dintre cele mai avansate tehnologii din domeniu, iar spectacolul va fi conceput sub forma unei calatorii in trecutul acestui club de fotbal, spectatorii avand posibilitatea de a rememora unele dintre cele mai importante momente din istoria acestuia, de a revedea trofeele castigate de-a lungul anilor si de a asista la o parada la care vor participa jucatorii si antrenorii care au marcat istoria acestui club.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, fara fundasul Razvan Rat, suspendat, a ratat, in urma cu doua saptamani, calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, cu scorul general de 6-1, de formatia spaniola FC Barcelona, in sferturile competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.