Mourinho face avanpremiera meciului de diseara, declarand ca Guardiola apartine grupului de antrenori care "critica desemnarea arbitrului" inainte de un meci.

Real Madrid si FC Barcelona se intalnesc, miercuri seara, in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, arbitrul desemnat fiind germanul Wolfgang Stark, informeaza MEDIAFAX.

Inainte de desmnarea lui Stark, Guardiola afirmase ca daca portughezul Pedro Proença va fi desemnat arbitru, Jose Mourinho ar fi "superfericit, supermultumit".

"Pana acum aveam doua grupuri de antrenori. Un grup foarte mic al antrenorilor care nu vorbea niciodata de arbitri. Apoi, un grup mare, in care sunt si eu, care critica arbitrii cand fac greseli mari.

Iar acum, cu declaratiile lui Pep, intram intr-o noua era, cu un al treilea grup, care pana acum are o singura persoana, Guardiola, care critica desemnarea arbitrului. Asa ceva nu s-a mai vazut in lumea fotbalului", a declarat Mourinho.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.