Gheorghe Hagi si Gica Popescu vor fi reporteri speciali pentru TVR la meciul Real Madrid si FC Barcelona, difuzat miercuri de la ora 21.45 in direct.

Miercuri, de la ora 21.00 la "Studioul UEFA Champions League", care precede meciul dintre Real Madrid si FC Barcelona, Gheorghe Hagi si Gica Popescu, alaturi de corespondentii speciali ai TVR Marian Olaianos si Valentin Motorga, vor fi cei care vor dezvalui telespectatorilor atmosfera de la stadionul Santiago Bernabeu, informeaza MEDIAFAX.

Hagi si Popescu, inarmati cu microfoanele TVR, vor realiza interviuri inainte si dupa meciul din semifinala Ligii Campionilor. Daca in urma cu doua saptamani, la Barcelona, Gica Popescu a obtinut un interviu in exclusivitate pentru TVR cu Josep Guardiola - antrenorul FC Barcelona, miercuri fotbalistul il va avea in fata microfonului pe Jose Mourinho - antrenor al Real Madrid.

Gheorghe Hagi, singurul roman fost jucator atat la Real Madrid cat si la FC Barcelona, impreuna cu Gica Popescu, fost jucator al Barcelonei, vor realiza o serie de interviuri cu foste mari glorii al Realului, Emilio Butragueno si Fernando Hierr.

Interviurile vor fi difuzate la "Studioul UEFA Champions League", prezentat de Cosmin Cernat, miercuri de la orele 21.00, la TVR 1, urmand ca de la ora 21.45 sa fie difuzat meciul Real Madrid-FC Barcelona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.