Suporterii Stelei au luat foc dupa infrangerea, 0-1, in fata rivalei istorice, Dinamo Bucuresti. Patronul Gigi Becali a avut si el de suferit, masina sa fiind atacata cu pietre de catre fanii turbati.

Imediat ce a parasit tribuna oficiala a arenei din ghencea, Becali a fost luat la rost de fanii care se intorceau acasa, informeaza evz.ro. Unii au aruncat in directia lui cu pungi de seminte, iar altii - cu pietre!

Limuzina fostului oier a fost zdravan avariata, fiindu-i sparte parbrizul si un far. De asemenea, caroseria automobilului de cateva sute de mii de euro este indoita.

Patronul Stelei a depus plangere la politie

"Au inceput sa arunce cu pietre. Bodyguarzii ce sa faca? Bine ca nu l-a lovit pe vreunul. Au venit jandarmii. I-am recunoscut. Au fost recunoscuti sase insi. Am facut plangere deja. Acum merg pana la capat, pana la judecator, procuror, pana la capat. S-a ajuns prea departe pentru ca tot au fost iertati de judecatori. Acum sunt si probe si martori. Au fost arestati cand aruncau cu pietre", a spus Becali, citat de MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Florin Hulea a declarat ca atacatorii au fost retinuti.

"Cinci persoane au fost retinute la Sectia 22 si le se va intocmi dosar penal pentru distrugere. Gigi Becali depune plangere la Sectia 22, iar masina se afla si ea aici", a spus Hulea.

Echipa Steaua a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia Dinamo, in etapa a XXVIII-a a Ligii I, reusind sa castige derbiul cu numarul 124 dintre cele doua grupari bucurestene printr-un gol marcat de Gabriel Torje in minutul 62.

Gigi Becali, amendat de politie

Gigi Becali a fost oprit de politistii rutieri in jurul orei 1.00, pe strada Turda din Capitala, la volanul autoturismului sau Rolls Royce, avand o viteza cu 26 de kilometri la ora mai mare decat cea legala, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiere Bucuresti, Ioana Stancu.

Citeste si:
Noul Rolls-Royce Ghost Black Badge: 600 de cai putere și cea mai...
Noul Rolls-Royce Ghost Black...

Finantatorul FC Steaua a fost sanctionat cu patru puncte amenda si trei puncte penalizare pentru depasirea limitei de viteza. Becali are de platit o amenda de 268 de lei, pe care a ales sa nu o achite pe loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.