Retinerea lui Andrei Margaritescu in cazul masinilor de lux furate l-a facut pe Lupu sa declare ca jumatate din masinile fotbalistilor din Capitala sunt furate.

"Am spus de mai mult timp ca eu cred ca jumatate din masinile fotbalistilor din Capitala sunt de furat, asa ca nu sunt foarte surprins acest caz.

Nu cred insa ca Margaritescu, Munteanu si mai stiu eu cine are avea insa vreo legatura cu retelele specializate in furt de masini.

Ei au fost doar naivi si s-au bucurat ca pot lua masini smechere la preturi mici, fara sa se gandeasca prea mult de unde provin si de sunt mai ieftine" , a spus Danut Lupu pentru Fanatik, citat de prosport.ro

Marti noaptea, Tribunalul Bucuresti a decis ca mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu sa fie cercetat in libertate pentru tainuire in dosarul privind furtul unor masini de lux, iar in cazul celorlalti sase retinuti a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile, decizia putand fi contestata la Curtea de Apel, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.