Presa iberica il aduleaza pe atacantul portughez, dupa ce acesta a marcat golul victoriei Realului, care n-a mai invins Barcelona din 2008.

"Cristiano schimba istoria", a scris cotidianul Marca, in timp ce El Mundo a notat: "Cristiano Ronaldo schimba destinul", salutand, totodata, un "Madrid epic", care a deschis "un nou ciclu, punand capat unei hegemonii de trei sezoane a Barcei"., noteaza MEDIAFAX.

"Un geniu nu doarme niciodata, un geniu nu se odihneste niciodata", a mai scris publicatia citata.


Cristiano Ronaldo, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, a adus echipei Real Madrid prima Cupa a Regelui din 1993, marcand cu capul, in minutul 102 al intalnii cu FC Barcelona.

"Cristiano ofera Madridului o Cupa pentru legenda", a scris La Voz de Galicia, in timp ce cotidianul As a titrat: "Triumful fortei si al credintei".

Formatia Real Madrid a invins, cu scorul de 1-0, dupa prelungiri, echipa FC Barcelona, miercuri, pe stadionul Mestalla din Valencia, si a castigat Cupa Regelui pentru a 18-a oara in istorie si pentru prima oara din 1993.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.