Omul de afaceri Ioan Neculaie, patronul FC Brasov, a fost condamnat de Judecatoria Brasov la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de tulburare de posesie, sentinta nefiind definitiva si fiind deja atacata cu recurs.

Potrivit purtatorului de cuvant al Judecatoriei Brasov, Anda Sanpetru, instanta a decis, marti, ca omul de afaceri Ioan Neculaie sa fie condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, cu timp de incercare de sapte ani, informeaza MEDIAFAX.

Totodata, intrucat faptei ii lipseste unul din elementele costitutive ale infractiunii, instanta a decis achitarea celorlalti trei inculpati din dosar, respectiv Voicu Ion, Stan Neculai si Gaitan Gheorghe, pentru savarsirea infractiunii de tulburare de posesie, prev. de art. 220 al.1, 2, 3 Cod penal, potrivit site-ului Judecatoriei Brasov.

Sentinta de marti a Judecatoriei Brasov nu este definitiva, ci poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Brasov, in termen de zece zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.