Campionul mondial de box la categoria grea, Mike Tyson, a fost dintotdeauna pasionat de cresterea porumbeilor, fiind o prezenta constanta in viata sa.

Porumbeii au facut parte din viata pugilistului inca din copilarie, relateaza realitatea.net .

Mike a lovit pentru prima data cu pumnul dupa ce un bataus din cartier i-a omorat unul dintre porumbeii lui iubiti si i l-a aruncat in fata.

Porumbeii i-au oferit dintotdeauna lui Tyson liniste sufleteasca si o forma de evadare din viata lui atat de tumultuoasa. Acum, alaturi de un grup de prieteni apropiati, care impartasesc dragostea lui pentru acesti sportivi cu pene, Mike intra in regatul curselor de porumbei.

“Primul lucru pe care l-am iubit in viata mea a fost un porumbel. Nu stiu de ce... Ma simt ridicol incercand sa explic,” spune Tyson. “Porumbeii fac parte din viata mea. Sunt un element constant, care face parte din sanatatea mea mintala, intr-un mod ciudat. Asta fac eu. Daca sunt suficient de norocos sa mor de batranete, voi fi un batranel care creste pasari.”

Tyson si porumbeii este o prezentare inedita a vietii complexe a lui Mike Tyson, in care traseul catre regasirea de sine, calea catre pacea sufletului si viziunea asupra viitorului se contureaza alaturi de aceste pasari. Show-ul debuteaza pe 1 mai, la ora 15.00 pe Discovery Channel.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.