Patronul Craiovei are, de ani buni de zile, datorii la Taxe si Impozite astfel incat autoritatile i-au scos la licitatie mai multe bunuri, cu valori ridicate.

Directia de Taxe si Impozite, aflata in subordinea Primariei Craiova, a organizat, in urma cu trei zile, o licitatie prin care mai multe bunuri, apartinand unor persoane fizice si juridice, au fost scoase la vanzare, informeaza MEDIAFAX.

Pe lista bunurilor scoase la licitatie s-a aflat si un autoturism Mercedes CL 500, fabricat in anul 2006, al carui proprietar este SC Fotbal Club U Craiova SA, societate controlata de omul de afaceri Adrian Mititelu, finantatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Potrivit directorului Directiei de Taxe si Impozite Craiova, Sorin Marcu, pretul de plecare al licitatiei pentru autoturismul Mercedes a fost de 212.985 de lei, insa nu a existat nicio persoana interesata.

"Nu a venit nimeni la licitatie pentru aceasta masina. O vom scoate din nou la licitatie, dar cu un pret scazut cu 25 la suta", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Sorin Marcu.

Societatea controlata de Adrian Mititelu are datorii de peste 200.000 de lei catre Directia de Taxe si Impozite.

Retail jobs

"Sunt datorii pe care le-a acumulat in mai multi ani si provin in special de la neplata impozitelor pe terenurile pe care le detine societatea", a mai spus Sorin Marcu.

La inceputul lunii februarie, conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj anunta ca au fost luate masuri de executare silita a societatii pe care functioneaza echipa de fotbal Universitatea Craiova prin instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucatorilor de fotbal, aflati sub contract cu clubul.

Masura DGFP Dolj a fost instituita pentru o datorie de doua milioane de euro pe care societatea pe care functioneaza echipa de fotbal Universitatea Craiova o are catre bugetul de stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.