Atacantul echipei Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, a marturisit ca si-ar dori sa-l vada intr-o zi pe fiul sau, acum in varsta de noua luni, pe terenul de fotbal, informeaza AFP.

"Cred ca va fi foarte smecher, chiar mai mult decat mine. Il voi lasa sa faca vrea. Nu-l voi forta sa devina fotbalist. Mi-ar placea sa faca acelasi lucru ca si mine, insa va deveni ceea ce va dori Dumnezeu", a declarat Ronaldo pentru postul de televiziune al clubului Real Madrid.

Jucatorul portughez a mentionat ca este un tata bun, dar ca mai are de invatat. "Nu poti exprima in cuvinte ce inseamna sa fii tata. Este impresionant sa te trezesti dimineata si sa vezi o fiinta din carnea si sangele tau", a mai spus Cristiano Ronaldo, potrivit MEDIAFAX.

Ronaldo a anuntat, in luna iulie, pe Facebook, nasterea fiului sau, precizand ca nu va dezvalui identitatea mamei acestuia si ca intentioneaza sa-l creasca singur.

Sora jucatorului, Katia, citata de presa portugheza, a declarat ca baietelul poarta numele tatalui lui. "Se numeste Cristiano, la fel ca tatal sau. Cristiano a fost cel care a ales acest nume, insa ne place. Ii seamana tatalui sau, dar si mie. Are ochii nostri. Nu o cunoastem pe mama, nu am intalnit-o niciodata", a spus Katia pentru publicatia Expresso.

Ronaldo are in prezent o relatie cu manechinul rus Irina Shayk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.