"Briliantul" intentioneaza sa cumpere o casa in golful Taranto, din Sudul Italiei, cu 600 de mii de dolari, urmand sa-si vanda doua vile in Miami.

Suspendat pentru derby-ul cu Milan, jucat weekendul trecut, Adrian Mutu si-a luat cateva zile de vacanta si a mers la socri, in Republica Dominicana, informeaza libertatea.ro .

Acolo au sarbatorit ziua de nastere a lui Consuelo, care sambata trecuta a implinit 34 de ani.

"Briliantul" intentioneaza sa-i cumpere sotiei sale o vila in Italia, pe malul Golfului Taranto, a carei valoare este estimata la 560.000 de dolari. Casa are un singur nivel, hol de intampinare mare, doua livinguri, unul cu semineu, trei dormitoare, dar si pivnita, garaj subteran si terasa, plus 800 de metri patrati de gradina.

Pentru achizitionarea acestei case, sotii Mutu au scos la vanzare doua dintre proprietatile pe care le au la Miami, citeaza si realitatea.net .Acestea au un pret estimat intre 2, 5 si 3 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.