Prefectul Mihai Atanasoaei a declarat ca interzicerea galeriei echipei oaspete pe stadion este o masura care nu se poate lua din oficiu, ci dupa analiza de risc a Jandarmeriei.

Prefectul Capitalei a explicat ca decizia de a interzice accesul suporterilor oaspete pe un stadion "nu se poate lua din oficiu"., informeaza MEDIAFAX.

"Se face intai de catre Jandarmerie o analiza de risc. Daca Jandarmeria zice da, atunci se ia o astfel de masura", a spus prefectul, adaugand ca in cazul derbiului din 25 aprilie "jandarmii nu au zis nu".

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat miercuri, la Tribunalul Bucuresti, unde a participat la audieri in "dosarul transferurilor", ca este exclus ca suporterii "alb-rosii" sa nu fie prezenti la derbiul cu Steaua, asa cum propunea prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei.

  • Devotament: Borcea si-a intrerupt tratamentul la Miami

"Fiecare meci trebuie sa-l jucam la victorie pentru a ne putea indeplini obiectivul. Ma deranjeaza ca nu prea vine lumea la stadion, dar nici noi nu prea jucam. Am intrerupt tratamentul la Miami si am venit ca sa fiu alaturi de ei. Nu vreau sa ma faca de ras si am incredere ca nu vom mai pierde niciun meci pana la final. "

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.