Presedintele LPF, Mitica Dragomir, a declarat ca pachetul 9 al drepturilor TV va fi vandut televizunii nationale, pentru 3,5 milioane de euro pe sezon.

"Nu se va mai face nicio licitatie pentru vanzarea drepturilor TV, gata, a fost licitatie. In momentul de fata pot sa spun ca pachetele ramase nu se mai vand. Cu exceptia pachetului 9 pe care il vom da TVR-ului cu 3,5 milioane de euro pe sezon", a spus oficialul Ligii, citat de MEDIAFAX.

Dragomir a explicat ca pachetele 3, 4, 5, 6 si 7 vor fi vandute prin incredintare directa.

"Restul de cinci pachete o sa le dam probabil prin incredintare directa unei televiziuni. Toate costa 70 de milioane de euro pe trei ani", a precizat Dumitru Dragomir.

Surse din cadrul LPF au declarat, marti, agentiei MEDIAFAX ca presedintele Dumitru Dragomir a inceput deja negocierile pentru cedarea pachetelor 3,4, 5, 6 si 7 cu RCS&RDS, companie care detine drepturile de difuzare a partidelor Ligii I pana la finalul actualului sezon.

Saptamana trecuta, TVR s-a aratat dispusa sa ofere un milion de euro pe sezon competitional pentru a achizitiona de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF) pachetul numarul 9 de meciuri din Liga I, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Televiziunea Publica.

TVR este interesat sa achizitioneze de la LPF pachetul numarul 9 cu meciuri din Liga I, pentru sezoanele competitionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.