Impresarul Ana Maria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al Craiovei a fost permanent injurata la iesirea din stadionul Giulesti, dupa meciul cu Rapid, ea afirmand ca cei care o insulta sunt oameni "frustrati" si fara minte.

Ana Maria Prodan a fost injurata la iesirea din stadion si i s-au reprosat relatiile de prietenie cu Oana Zavoranu sau Adrian Mutu, potrivit MEDIAFAX.

"O parte din cauza Oanei Zavoranu, o parte ca a castigat Craiova un punct. Auziti...doar frustrati, traim intr-o tara de misogini, de oameni fara minte, nu au nicio treaba cu realitatea.

Ei nu vin sa se uite la fotbal sau sa-si incurajeze echipa. Ma asteptam la un meci greu, stiam clar ca se va termina 0-0, chiar vorbeam cu domnul Copos la inceputul meciului. Rapid e echipa mea si o iubesc tare mult, chiar mai mult decat Dinamo pentru ca are jucatori foarte misto", a declarat Ana Maria Prodan.

Sumudica: "A fost lipsa de sansa, nu am reusit sa marcam"

"Am castigat un punct pana la urma, mergem inainte, joc din trei in trei zile, se simte si oboseala. Am pierdut doua puncte, dar ca joc ne-am creat situatii. Noi suntem vinovati ca nu am putut sa castigam. A fost lipsa de sansa, nu am putut sa marcam. Este foarte greu in tribuna", a declarat Sumudica pentru MEDIAFAX.

Reghecampf: Din ce stiu, daca se opreste nocturna de doua ori, meciul se termina

"Nu stiu ce s-a intamplat cu nocturna, imi pare rau ca a avut loc un astfel de incident, din ce stiu daca se opreste nocturna de doua ori, meciul se termina. Eu nu-mi doresc cadouri, nu-mi doresc sa castig la masa verde, dar asa s-a intamplat", a declarat Reghecampf, dupa meciul cu Rapid, scor 0-0, din Liga I, informeaza MEDIAFAX.

Nocturna de pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu s-a stins pentru aproximativ 30 de secunde in minutul 41, pornind generatorul, iar instalatia de nocturna a functionat la capacitate redusa. De asemenea, in minutul 65, capacitatea instalatiei de nocturna a fost scazuta pentru cinci secunde, iar in minutul 70 pentru circa zece secunde.

Formatia Rapid Bucuresti a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, luni seara, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, in compania echipei Universitatea Craiova, in etapa a XXV-a a Ligii I.

Citeste si:
Penalty bătut și ratat de trei ori în meciul Petrolul - Rapid, din...
Râsu'-plânsu':...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.