Patronul Stelei a declarat, dupa infrangerea suferita de echipa sa impotriva Astrei, ca la acest meci a fost vorba de neputinta si nestiinta si nu de ghinion.

"Nu e ghinion, vedeti-va de treaba. E neputinta, nestiinta, e cum vrei sa-i spui, dar nu ghinion. Ce ghinion? N-am avut niciun sut pe poarta. Ei voiau sa le dam gol si noi nu puteam! N-am jucat nimic.", citeaza MEDIAFAX.

"Noi nu vrem sa va dam gol, vrem sa fie 0-0! Eu sunt fraier ca ma bag atat, de ce-mi fac eu dusmani pentru niste vagabonzi? Nicolita a jucat fotbal, Bicfalvi la fel. Dar noi ce facem, il bagam pe Dica sa adoarma meciul? Si Bonfim, si Latovlevici, au mai miscat. Daca vrei sa-l bagi pe Dica, scoate-l pe Onofras. Asta nu da gol nici din doi metri!"

"El nici nu stie pe ce planeta e, asta e jucator de Steaua? Sa n-ai tu un sut pe poarta intr-o repriza? Am mai pierdut un an"
, a spus Becali la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia Astra Ploiesti, intr-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Unicul gol al intalnirii a fost inscris de Mihalache, in minutul 90+2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.