Asta crede unul din liderii galeriei dinamoviste despre decizia LPF de a interzice accesul galeriei echipei gazda la derbiurile considerate de mare risc.

"E simplu, s-a mai pus o data aceasta problema. Ei isi mascheaza incapacitatile organizatorice prin pedepse colective. Oamenii sunt incapabili si vor sa mascheze asta prin masuri drastice, uitand ca intr-o galerie oamenii considerati problema ii poti numara pe degetele mainilor.", declara Mihnea Ionescu, unul din liderii galeriei dinamoviste, citat de MEDIAFAX.

"Din 1100 de bilete pe care le vom primi noi in Ghencea, mi-e greu sa cred ca sunt mai mult de 20 de oameni cu probleme. Care deja sunt in atentia Jandarmeriei. Atunci acestia ar trebui identificati si propunem ca sanctiunile sa se inaspreasca. Noi galeriile dorim ca pedepsele sa fie individuale si nu colective.

Noi am vrut cu ceva vreme in urma sa ne intalnim cu Dragomir si cu Jandarmeria, dar Mitica Dragomir a spus ca nu sta de vorba cu golanii. Galeriile echipelor Dinamo, Steaua si Rapid au sustinut intotdeauna ca sanctiunile sa se aplice individual, pe baza probelor video si a declaratiilor martorilor", a declarat Ionescu.

Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, a declarat, joi, ca a propus cluburilor de fotbal si presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) interzicerea accesului galeriei echipei oaspete pe stadion, la derbiurile unde riscul de violenta este mare.

Mihai Atanasoaei a spus ca propunerea vine ca incercare de a diminua violenta in sportul romanesc, atat pe stadioane, cat si in afara lor.

Prefectul a precizat ca s-a intalnit cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si ca s-au gandit la demersuri pentru a creste siguranta cetatenilor in contextul meciurilor de fotbal, in special a derbiurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.