Lucian Bute a anuntat ca va sustine urmatorul meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pe 9 iulie, in Romania.

"Vreau sa ma revansez fata de suporterii romani prin acest meci. Vreau sa promovez Romania si sa fac din acest meci un eveniment mondial", a declarat Bute.

Bute a mai precizat ca este pregatit sa lupte cu oricine, ca deocamdata nu stie numele adversarului si nici locul de disputare a partidei, informeaza MEDIAFAX.

Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a invins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic in repriza a zecea, intr-un meci disputat, duminica, la Centre Bell din Montreal.

Udrea vrea ca MDRT sa extinda colaborarea cu Lucian Bute si in urmatorii ani

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) intentioneaza sa extinda colaborarea cu pugilistul Lucian Bute, care expira la sfarsitul lui 2011, informeaza MEDIAFAX.

"Desi intelegerea cu Lucian Bute este doar pentru 2011, putem si intentia noastra este sa extindem colaborarea si pentru anii urmatori", a spus Udrea intr-o conferinta de presa.

Ea a adaugat ca daca va mai boxa si anul viitor in Romania, meciul va avea loc intr-o noua sala polivalenta, care va fi construita in Bucuresti la standarde internationale.

"Vrem sa construim o sala polivalenta in Bucuresti si procedura e pornita. Nu poti sa ai pretentia sa faci turism de evenimente in Bucuresti, atata timp cat nu ai infrastructura necesara", a afirmat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.