Conform „Khaleej Times”, Anghel Iordanescu ar putea prelua nationala Emiratelor Arabe Unite
Fostul selectioner al nationalei de fotbal a Romaniei, antrenorul Anghel Iordanescu (foto), a declarat pentru postul de televiziune Abu Dhabi Sports Channel ca a avut discutii cu reprezentantii Federatiei Emiratelor Arabe Unite pentru preluarea echipei nationale, informeaza site-ul khaleejtimes.com.

Iordanescu a fost prezent, la inceputul saptaminii, la meciul pe care viitoarea adversara a formatiei sale din finala Ligii Campionilor Asiei, Al Ain, l-a disputat in campionatul Emiratelor Arabe Unite cu Sharjah, scor 1-0. Conform sursei citate, Generalul nu are intentia de a ramine antrenor la formatia saudita Al Ittihad, dupa finala celei mai importante competitii fotbalistice din regiune, a carei prima mansa se va disputa in ziua de 26 octombrie. Tehnicianul roman nu a dorit sa ofere mai multe detalii privind discutiile cu reprezentantii federatiei de specialitate din Emiratele Arabe Unite. Anghel Iordanescu a mai antrenat in EAU, in 2001, cind a cucerit Cupa Presedintelui cu Al Ain.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.