Nici in sedinta de ieri a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Gimnastica nu s-a definitivat structura lotului care va reprezenta Romania luna viitoare la Campionatele Mondiale de la Melbourne. Cu amendamentul ca nimic nu e batut in cuie si se pot face schimbari chiar si cu 24 de ore inainte de startul competitiei, s-a stabilit ca la intrecerile din Australia sa fie inscrisi cinci gimnasti - Marius Urzica, Marian Dragulescu, Razvan Selariu, Ioan Suciu si Alin Jivan, ultimii doi inca sub semnul intrebarii, si patru gimnaste - Catalina Ponor, Alexandra Eremia, Floarea Leonida si Monica Rosu, cu mari rezerve pentru aceasta din urma. "

Va fi greu pentru Monica Rosu sa slabeasca patru kilograme, dar trebuie sa-i dam o sansa pentru ca ea vrea sa participe la Mondiale si Federatia nu se poate opune dorintei unei campioane olimpice", a spus Nicolae Vieru, presedintele forului de specialitate, parca temator sa spuna clar ca gimnasta nu-i in forma si nu merita cheltuiala federatiei pentru a o deplasa la Melbourne.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.