Sportiva germana Rola El-Halabi, campioana mondiala la box la categoria usoara, versiunile WIBF si WIBA, a fost impuscata in vestiar, la Berlin, inainte de un meci, insa viata ei nu este in pericol.

Potrivit promotorului sportivei, El-Halabi, in varsta de 26 de ani si neinvinsa in 11 meciuri la profesionisti, urma sa boxeze cu bosniaca Irma Balijagici-Adler pentru titlul mondial IBF. Germanca se pregatea pentru meci, cand un barbat in varsta de 44 de ani a patruns in vestiar si a tras mai multe focuri de arma catre picioarele si mainile sportivei nascuta in Liban, ranind-o, transmite MEDIAFAX.

Potrivit politiei locale, agresorul ar fi tatal vitreg al lui El-Halabi, care a fost concediat de sportiva din functia de manager in urma cu putin timp.

Inainte de a ajunge la sportiva, b arbatul a ranit doua persoane care asigurau paza in zona. Agresorul a fost retinut de politie.

Cei trei raniti au fost transportati la spital, unde s-a constatat ca niciunul nu are viata in pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.