Selectionerul a declarat ca va merge inainte in pregatirea nationalei si ca nu este afectat de scandarile suporterilor care-i cereau demisia.

"Obiectivul a fost fixat, mai sunt sanse de a-l atinge, astfel ca nu se pune problema sa plec. Trebuie sa tinem cont de toate lucrurile care fac parte dintr-o campanie, ca am avut meciurile grele, in deplasare, si ca de acum aceste meciuri vor fi jucate acasa, daca ne uitam in clasament vedem ca si cu un 1-0 cu Bosnia, ii putem depasi. ", citeaza gandul.info .

"Din aceste momente se poate discuta despre meciuri decisive, ca un baraj, pe care trebuie sa le castigam, cu Bosnia, cu Belarus, Luxemburg. Sa vedem ce se intampla cu Franta. Tot ce pot sa spun este ca eu merg inainte", a spus Razvan Lucescu la Digi Sport, mentionand ca scandarile spectatorilor de la Piatra Neamt l-au intarit si ca el crede "foarte tare" in calificare.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.