Patronul Stelei a anuntat ca mijlocasul Janos Szekely nu va mai prinde echipa, dupa ce ce a avut un comportament necivilizat fata de staful medical.

"Niciodata in viata lui Szekely nu mai are viata la Steaua. Nu stiu de ce a injurat Szekely, dar a injurat urat de tot. Il dau gratis, fara niciun ban, sa il ia Iancu", a spus Gigi Becali la sport.ro.

El a mentionat ca varianta cea mai probabila de indepartare a lui Szekely de la Steaua este un transfer la formatia FC Timisoara, informeaza MEDIAFAX.

"La Steaua s-a intamplat un lucru foarte grav, care nu s-a intamplat niciodata de cand sunt eu. Eu pot sa iau masuri doar pe cale civila, dar in privinta contractului nu am ce sa-i fac. Sa vedem ce modalitati avem, pentru ca Szekely nu mai are voie sa stea in grupul ala ca imi distruge tot. Daca Iancu il mai doreste, iau in calcul si sa il dau la Timisoara. Eu nu accept in casa mea sa injuri", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.